среда, 5 июня 2013 г.


Тут живе дитинство – саме під таким гаслом 1червня розпочалося бібліо-шоу до Дня захисту дітей в Кремінській районній бібліотеці для дітей.
Дітей зустріли і привітали з святом чарівна Королева книг та Казка, які повели дітей в казкову країну - царство казок, чудес і чародійства. А лисиця Аліса та кіт Базиліо допомагали проводити конкурси –інсценували казку «Ріпка», змагалися на кращу пісню, відгадували загадки та ребуси. До уваги присутніх була представлена книжкова виставка «Детство – это я и ты» з висловлюваннями читачів про своє дитинство, виставка картин учнів районної дитячої художньої школи «Ти в серці навіки мая Кремінщино» та виставка малюнків учасників конкурсу «Юні ілюстратори книги» , переможці якого були нагороджені грамотами, подяками та подарунками..
Цікаво і захоплююче було продемонстровалне дефіле казкових героїв, учнями Кремінської обласної загальноосвітньої школи-інтернату I-IIступеню ( директор Абакуменко В.М.), учні ЗОШ№2 ( директор Новицький М.М.) підготували танці та пісні.
Свято пройшло весело і цікаво. Кожна дитина отримала подарунок від спонсорів бібліотеки - депутата обласної ради Куценко М. В., Кременского районного центру зайнятості, адвоката - ПолтавецІ. М., частих підприємців - Мацегори Т. І., Гайворонського О.В.,Несчетной Т. Б.
Завершилося свято дискотекою.





 


Комментариев нет:

Отправить комментарий